Den Norske Sotozen Buddhistorden

Sammen for et kloster!

De siste 10 årene har vi brukt utallige timer på å tilrettelegge for vår Ordens praksis i Norge.

Organisasjonen vokser og vi trenger et større tempel. Med vekst i medlemsmassen øker mulighetene for kjøp av en passende eiendom som lar seg bruksendre. For hvert medlem mottar vi nesten 1000 kroner per år i tillskudd fra staten. Det fine er at et medlemskap hos oss er gratis.

Et tempel vil utvikles til et kloster over tid. Forskjellen er hovedsaklig at et kloster er en skole for munker og nonner. I første omgang trenger vi et sted hvor vanelige mennesker sammen med munker og nonner kan holde messe, høytider og regelmessige retreater - det vi kaller sesshin.

Et tempel vil tjene mange formål. I ordenens 10-års virke, i Norge, har vi vigslet mangt et brudepar og signet mange barn. For slike sentrale begivenheter i livet, vil det være ekstra hyggelig å kunne tilby en flott tempelhall med utsmykniger fra vår Sotozen tradisjon.

Vi er etter hvert mange som ser frem til en offisiell åpning, et tempel/kloster som hvert medlem har vært med å realisere. Et sted å besøke, av og til eller regelmessig. Et sted for studier og praksis. Et sted for ro og ettertanke. Et sted for fred. 

Bli med oss i et fellesskap for felles interesser. pdfInnmeldingsblanketten.pdf

Du finner det meste i Ordenens Artikkel som du laster ned helt gratis på siden vår.

For spørsmål av alle slag: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Alt vel!

 

 

Telefon Ordenskontoret: 38 62 60 38 • Mobil: 908 58 838 • Postboks 794 - 4666 Kristiansand • Org.nr. 987 918 284