Den Norske Sotozen Buddhistorden

To norske professorer

Professor i religionsvitenskap ved UIB, Knut A. Jacobsen skriver i boken; Verdensreligioner i Norge (2. utgave 2005) at «Den norske sotozen buddhistorden er den største organisasjonen med munker og nonner som har konvertert til buddhismen og ikke arvet buddhismen som en kulturell identitet.» Professor i religionssosiologi Pål Repstad ved UIA skriver i boken; Gud på Sørlandet (2008) at «Sotozen er den ikke-kristne religiøse virksomheten på Sørlandet som har størst oppslutning blant etniske nordmenn.»

Nesten 4000 følger oss på Facebook og over 25000 besøkte hjemmesiden i 2016. Vårt arbeid tar ikke sommerferie og i dag prøvde søster Anjun hvordan noen av det lagrede utstyret vil ta seg ut på alteret. Større er ikke alltid best, men det skal jo synes fra bakerste benk også! Vi får vente med de store flotte tingene til vi skal innrede den passende eiendommen vi er på leting etter.

Så lenge vi i Norge har ordningen hvor staten gir trossamfunn et årlig tilskudd på ca. tusen kroner for hvert registrerte medlemmer, hjelper det naturligvis å være mange. 
Dersom du ikke ønsker å stå som et registrert medlem er du velkommen som et støttemedlem ved at du støtter oss med et minimumsbeløp på kun 100,- kroner pr. måned.
Er du interessert i zen eller zenbuddhisme? Bli med oss og etabler et kloster!

Telefon Ordenskontoret: 38 62 60 38 • Mobil: 908 58 838 • Postboks 794 - 4666 Kristiansand • Org.nr. 987 918 284