Den Norske Sotozen Buddhistorden

Sommersalg i Sotozen-butikken

VED BESTILLING:
Overfør kr. 445,- til SOTOZEN STIFTELSEN konto.nr.: 3000.18.18739 og merk overføringen med navn + varen du bestiller. For hurtig utsendelse - send oss en e-post med: varen, navn og adresse til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Takk for bestillingen.

50 FORTELLINGER OM BUDDHA
Ordinær pris - kr. 280,- inklusive porto (I Norge)
Om boken
Boken presenterer et knippe fortellinger om prinsen fra kongeriket Shakya som ble den historiske Buddha. Vi følger Buddha gjennom hele hans liv som menneske på jorden – fra den mirakuløse fødselen og oppveksten som prins til oppvåkningen og et langt liv som læremester. To av Buddhas taler, den første og den siste, danner rammen omkring læren, Dharma. Læren handler om å søke i oss selv den visdom som gjør oss til en opplyst Buddha. En Buddha er et opplyst menneske som i kraft av sitt oppmerksomme nærvær viser medfølelse og respekt for alt liv. Buddha brukte 45 år av sitt liv på å undervise læren og etablerte Sangha, et stadig voksende felleskap av munker og nonner. I boken blir vi kjent med sentrale personer og steder i buddhismens historie. Du finner 32 vakre illustrasjoner sammen med bilder fra noen av buddhismens hellige steder i India.

BUDDHA ANHENG
Ordinær pris - kr. 175,- pr. stk. inklusive porto.
Et stilig, moderne og originalt anheng til deg selv eller flott gave til en god venn.
Anhenget er spesialdesignet for oss. 2cm - gullforgylt, symboler i 3D på begge sider og sort justerbar silkesnor.

DHARMAKRANS
Ordinær pris Kr. 235,- inklusive porto
Dharmakrans (armbånd) i flott japansk kvalitet. Laget av mørkerødt sandelltre. Kikk igjennom hullet, opp mot lyset, å se en mediterende Buddha.

Telefon Ordenskontoret: 38 62 60 38 • Mobil: 908 58 838 • Postboks 794 - 4666 Kristiansand • Org.nr. 987 918 284