Den Norske Sotozen Buddhistorden

Flere Sotozen-venner i 2016

På denne tiden av året har alle registrerte tros- og livssynssamfunn i Norge hendene fulle med årsmelding og regnskap. Medlemslister skal være i orden for den årlige søknaden om statstilskudd. I Sotozen orden arbeider samtlige på dugnad, og støtten vi mottar går uavkortet til våre prosjekter eller til byggefondet. Takket være ordenens medlemmer har vi pr. 1. januar 2016 en halv million på konto.
Et medlemskap hos oss er uforpliktende og helt gratis,

men organisasjonen mottar ca. 1000 kroner i året per medlem. Hvor lenge denne ordningen vil vare er usikkert. For at vi skal kunne realisere de viktige prosjektene og ikke minst målet om et zen buddhistisk kloster i Norge, trenger vi din hjelp. Kunne du tenke deg å bli en Sotozen-venn er det bare å fylle ut skjemaet og legge ved en utmeldingsattest fra det tro- og livssynssamfunnet du er medlem av i dag. http://www.sotozen.no/images/Innmeldingsblanketten.pdf

Neste år markerer 15 år med Sotozen i Norge. Vi startet på 0 med alle ting, og takket være medlemmer i 17 fylker, fagfolk og spesialister på ulike områder, har vi kommet svært langt på vei. Deres bidrag er for oss til glede og inspirasjon i den videre prosessen.
På Facebook har vi 2700 som følger oss, og siden har mellom 1 og 2000 besøk hver uke. Vi registrerer at stadig flere er interessert i sidene og aktivitetene våre. Ønsker du å være med gjøre noe godt for deg selv og for andre – bli en Sotozen-venn!

Her gir Buddha deg to gode grunner:

«Den gjerning som er god skal du aldri angre på, for med glede og tilfredshet skal du høste dine frukter».

«Om du skulle komme til å gjøre noe av det gode, se til at du gjør det igjen og igjen; for den som finner glede ved gode gjerninger vil samle seg av lykke».

Som nytt medlem vil vi gjerne takke deg en beskjeden velkomstgave.
http://www.sotozen.no/bli-medlem/velkomstgaver/

Alt vel!
Hilsen oss på Sotozen-kontoret, Bugaku zentempel i Kristiansand.
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon Ordenskontoret: 38 62 60 38 • Mobil: 908 58 838 • Postboks 794 - 4666 Kristiansand • Org.nr. 987 918 284