Den Norske Sotozen Buddhistorden

Kjære Sotozen-venner

Kjære Sotozen-venner
Så lenge jeg kan huske har jeg vært dypt fasinert av naturen. Spontant har en ubeskrivelig tilstand av ro kunnet oppstå. I søken etter dette har jeg tilbrakt mye tid i fjellet, skogen eller ved havet. Men jeg trengte noe mer. I møte med Buddhismen og zenmeditasjon opplever jeg at en tilstand av fred har blitt sterkere, også uavhengig av hva jeg gjør,

eller hvor jeg er. Meditasjon og andre Buddhistiske metoder har blitt viktig for meg, slik at jeg kan søke dypere, bortenfor tanker og ord. Munkene og nonnene i Sotozen tradisjonen har lagt ned utrolig mye arbeid i tilrettelegging og oversetting av tekster og ritualer til norsk, dette er en utrolig gave til alle de som søker en helhetlig forståelse av Buddhisme på Norsk. Jeg føler meg veldig hjemme her og tror at dette passer godt for svært mange i Norge. Denne tradisjonen er ekte, jordnær, naturlig og elegant. Derfor er jeg medlem av Sotozen og er svært takknemlig for å kunne motta innvielse i denne tradisjonen.

Jeg oppfordrer alle som er interessert i zenmeditasjon og zenbuddhisme til å støtte organisasjonen med et medlemskap. Ønsker alle et godt og fredfullt 2016.
Vennlig hilsen Hyåkan – Hurdal

Telefon Ordenskontoret: 38 62 60 38 • Mobil: 908 58 838 • Postboks 794 - 4666 Kristiansand • Org.nr. 987 918 284