Den Norske Sotozen Buddhistorden

Om Forlaget

Buddhologisk Forlag ble etablert og registrert i mars 2005. Forlag nr.: 92692

Forlagssjef broder Dåshu Malja         Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Buddhologisk Forlag (BF) ble etablert av Den Norske Sotozen Buddhistorden i mars 2005. BF har som oppgave å publisere og presentere zenbuddhistisk litteratur på norsk for et norsk publikum. Målsetningen er å bidra til å utbre Shakyamuni Buddhas lære, samt øke forståelse for zen og zenbuddhistisk praksis i Norge. God litteratur på norsk er nødvendig, og mange før oss har i flere år gitt verdifulle bidrag.     

Et stort og viktig arbeid med De Hellige Skrifter og liturgihåndboken for Ordenens munker og nonner ble påbegynt allerede i 1996. Siden 2005 har forlaget utgitt følgende publikasjoner: Internt: - Liturgihåndboken og Ordinans. Andre publikasjoner: Hellige Buddhistiske Skrifter, Sotozen Buddhistiske Skrifter, CD - Sotozen Ordenens Hellige Buddhistiske Skrifter og Ordenens Observans.

Observans er gratis og kan lastes ned ved å klikke på banneret øverst på siden. Her finner du svar på en reke spørsmål om vår orden, praksis og tro.

 

 

Telefon Ordenskontoret: 38 62 60 38 • Mobil: 908 58 838 • Postboks 794 - 4666 Kristiansand • Org.nr. 987 918 284